SAVETI URADI SAM
Popravljamo frižidere, veš mašine,auto klime, sudo-mašine, klima uredjaje, šporete, bojlere, TA-peci...
Popravka zamrzivaca

        Kada su zmrzivaci u pitanju naša specijalnost su zamena termostata, zamena kompresora, zamena tastature, zamena dihtung gume na vratima, zamena šarki, zamena cevi, zamena izolacije, zamena instalacije, zamena bimetala, zamena releja, punjenje gasa u instalaciji, prepravka zamrzivaca u frizidere, pravilan transport zamrzivaca.
        Evo par saveta koji vam mogu pomoci u pravilnom rukovanju vaše rashladne mašine. Ovi saveti se odnose i na pravilno rukovanje zamrzivacima.
        Zuta lampica na zamrzivacu sluzi za duboko zamrzavanje, ali naš savet je da istu izbegavate da ne bi došlo do pregrejavanja motora.
       Zamrizivac nikada nemojte drzati pored nekog grejnog tela, recimo pored kreke, smederevca ili nekog radijatora. Ako to uradite pritisak u cevima ce se povecati i direktno uticati na pogresnu ekspanziju, zatim na ventile u kompresoru zbog cega moze doci do trajnog oštecenja. Transport frižidera, pogotovu vertikalnog, pokušajte da sprovedete tako sto ga necete obarati na bok. Ako to ne možete da izvedete obavezno kontaktirajte majstora jer ce vam on objasniti na koji bok treba okrenuti vaše rashladno telo u transportu. U opis posla kojima se izmedju ostalog bavi naš servis spada i nalivanje poliuretanske izolacije. Znaci ako vam se desava da vam zamrzivac curi treba ga okrenuti naopacke, iskopati dotrajalu izolaciju i pod pritiskom naliti novu. Ako vam se desi da vaš zamrzivaš stvara previse leda u hladjenom prostoru verovatno je potrebna zamena dihtung gume na vratima zamrzivaca. U kutiju zamrzivaca nikada nemojte odjednom ubaciti kompletnu kolicinu mesa vec to radite sukcesivno.
        Vaš zamrzivac takodje nikada nemojte drzati na suncu jer je svaki izvor toplote štetan za zamrzivac.

WEB MASTER 064/248-52-62
BRZ DOLAZAK.
011/2830-520
063/1963-065
ELEKTRO SERVIS CUCUKOVIC 011/2830-520 063/1963-065